Výsledky

10.05.2010 20:26

16. kolo - Repište : Slaská 0:1 (gól Gordulič) Slaská po bojovnom výkone prekvapujúco dokázala vyhrať v Repišti.

17. kolo - Slaská : Vyhne 1:3 (gól Silný) Do Slaskej prišiel druhý tím celkového poradia, ktorý disponuje kvalitným kádrom. Vyhne nakoniec dokázali zvíťaziť 3:1. Negatívom tohto zápasu bolo zranenie Paťa Grolmusa, ktorý bude musieť absolvovať operáciu kolena.

18. Kolo - Hodruša Hámre : Slaská 3:0 Slašťania v tomto zápase podali dobrý taktický výkon, ani to však nestačilo na lídra tabuľky, ktorý sa dva krát presadil z diaľky. Posledný gól padol v samom závere z 11m, pri ktorom sa nešťastne zranil Radko Lalo, ktorý tak isto bude musieť ísť na operáciu s kolenom.

19. kolo - Brehy - Slaská 5:2 Slašťania ani v treťom zápase za sebou nedokáli zvýťaziť a po nie práve najlepšom výkone prehrali vysoko 5:2. Ako keby toho nebolo dosť, aj v tomto zápase sa zranil ďalší hráč. Smoliarom bol tento krát Juraj Kmeť, ktorý zle doskočil a podvrtol si koleno. Sádru bude mať na nohe minimálne mesiac. Góly za Slaskú strilali Silný a Mikula.

20. Kolo - Slaská : Voznica 4:2 Slašťania konečne získali 3 body, aj keď to tak zo začiatku nevyzeralo. Po nevýraznom začiatku a chýbach v obrane prehrávali už v prvom polčase 0:2. Pred koncom prvého polčasu však zapli na vyššie obrátky a výsledkom bol gól ktorý streli po prihrávke Paliho Gordiliča, Jožko Vanko. Do prestávky mohol ešte vyrovnať Peter Hric, ale dobrý center z rohu neusmernil hlavou do brány. Do druhého polčasu opäť lepšie vstúpili hostia, ale svoj tlak nedokázali pretaviť do vážnejšej šance. Naopak, po rýchlom brejku vyrovnával na 2:2 Tomáš Silný. Vedenia sa domáci ujali po ďalšej rýchlej akcií, keď prihrávkou medzi obrancov našiel Braňo Mikula voľného Paľa Gorduliča a ten svoj nájazd bezpečne premenil. 15 minút pred koncom sa zranil na pravej obrane Miro Šuster a Slaská musela dohrávať s desiatimi hráčmi, nakoľko už nemal kto striedať. Aj napriek tomu ešte domáci dokázali skórovať, keď pár minút pred koncom vysunul Peter Hric do brejku Joja Vanku, ten obišiel brankára a do prázdnej brány zvýšil na konečných 4:2. Domáci tak aj v oklieštenej zostave dokázali po bojovnom výkone vyhrať a zaslúžene si pripísať 3 body.

Zostava Slaská: Kupči - Vittek, Hric, Marek Šuster, Miro Šuster, Dušan Topoľan, Vanko, Petor, Mikula, Silný, Gordulič. Striedal Jakubeje

Pre zaujímavosť stojí za zmienku, že Slaská má momentálne vo svojom týme veľkú maródku: Ferko, Grolmus, Lalo, Kmeť, Miro Šuster. Prajeme skoré uzdravenie!!!

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.