TURNAJ SLASKÁ

06.07.2010 10:45

V sobotu 3.7.2010 sa za pekného slnečného počasia konal I. ročník futbalového turnaja o pohár ŠK Slaská. V prvom rade treba povedať, že bolo všetko dobre pripravené a ľudia si určite prišli na svoje. Miloš Hurtík navaril výborný guláš a v ponuke bola aj grilovaná klobása. Pre deti bol od obeda pripravený skákací hrad no a dospelí si samozrejme mohli pochutnať aj na vychladenom pivku a iných "maškrtách". 

Celý turnaj odkomentoval Miňo Hric, za čo mu patrí veľká vďaka.

Turnaj nakoniec vyhralo mužstvo zo Slaskej, ale poďme pekne po poriadku. V prvom zápase hrali proti sebe Slaská a Janova Lehota. Slašťania mali počas celého zápasu prevahu, ale nevedeli sa presadiť strelecky. V prvom polčase dokonca zahodili 11m kop. Nakoniec sa po góloch Silného a Gorduliča tešili z víťazstva 2:1 a zabezpečili si tak postup do finále. V druhom stretnutí hrali proti sebe Kosorín a Lovčica Trubín. Nakoniec sa z víťazstva 3:1 tešili Kosorinci.

Cez obednú prestávku nastúpili proti sebe "starí páni" z Lovčice Trubína proti domácim Slašťanom. Po nerozhodnom výsledku 1:1 sa z víťazstva na pokutové kopy tešili Slašťania.

V súboji o 3. miesto sa stretli Lovčica Trubín a Janova Lehota. Lovčica jednoznačne zvíťazila 6:1, keď hráči z Janovej Lehoty odpadli v druhom polčase po fyzickej stránke.

Finále zaobstarala Slaská a Kosorín. Domáci hráči mali tento zápas od začiatku pevne pod kontrolou a Kosorínu v prvom polčase v podstate nič nedovolili. Slaská sa ujala vedenia po pekne zahranom rohovom kope. Marek Petor kopol loptu na druhú stranu pokutového územia, odkiaľ ju z prvej vrátil Jožko Vanko  a Tomaš Silný nekompromisne z "voleja" trafil horný roh brány. Druhý gól pridal Pavel Gordulič po peknej individuálnej akcií Mareka Petora. Druhý polčas sa podobal tomu prvému. Na 3:0 zvyšoval opäť z "voleja" Dušan Topoľan po centry Andreja Masaroviča. Na konečných 4:0 upravil Tomáš Silný, ktorý sa vďaka tomuto zásahu stal najlepším strelcom turnaja.

Konečné poradie: 1 Slaská, 2 Kosorín, 3 Lovčica Trubín, 4 Janova Lehota

Na záver ešte poďakovanie všetkým, ktorí sa postarali o to aby bol tento turnaj zorganizovaný. Vďaka samozrejme patrí sponzorom, Obci Slaská, ktorá organizačne pomohla usporiadať toto podujatie a samozrejme všetkým, ktorí sa svojou mierou podielali na tejto peknej sobote.

 

Dúfam, že futbalový turnaj sa u nás stane tradíciou a o rok sa opäť stretneme.

ŠK Slaská

https://www.ziar24.sk/news.php?extend.58057

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.